CARA MAIN KAD UNO | BAHASA MELAYU - notanothergamestore.com

CARA MAIN KAD UNO | BAHASA MELAYU

nssfea
Views: 23072
Like: 403
If korang ada anything to add / ask, feel free to comment down below ! Tqsm for watching :)))
Sorry, hujung2 video tu dah penat :’)

Btw, Part 2 is now out !!! Kalau korang nak tips untuk menang main UNO, click link dibawah:

Part 1: Jenis-jenis Kad Uno (00:51)
Part 2: Cara Main Kad Uno (03:26)

31 Comments

  1. MOHAMAD AIMAN IRFAN BIN LUTFIR RAHMAN says:

    Kalau ikut rules uno card .. reverse card tu bukan dia tukar direction giliran ke? .. contoh normal kita ikut arah jam then player letak reverse card jadi giliran tu akan jadi lawan jam ..

  2. Rasa nak main tapi takde kawan😩😫😩😣😫😩😣

  3. Masih x complit… Kalau player turn dia ada 2 last kad bila turn dia lupa sebut uno dan masuk turn player lain, player sblom tu kena ambil 2 kad dari kad longgok

  4. ada kotak uno tu lagi tk? sebab saya beli tapi 2 jenis kard kuasa je yg ada dalam kotak tu. kalau ada kotak uno tu lagi boleh tk tunjuk gambar kotak uno tu kt video kard uno part 2 pls pls pls……..

  5. BERGUNA GILA DEK DIA PUNYA AJAR TU,CENGGINI 👍🌚✨

  6. Ok dah paham nnti dah tak kena marah dengan sepupu ahahhahahaa

  7. Teruma kasih sangat sangat mambantu saya.. 😁

  8. MNTAP kawn aku bru ja bawa main tapi Aju tak tau cara main UNO HAHAH then aku cri kat utube cra main UNO nie ahh aku tngok vid akak Dh fhm ..Makasi yeee Ty😂💗

  9. Nak tanya, macam mana kad +4 tu works? Macam mana nak menang dari kad +4?

  10. Last aku main masa aku darjah 6 dulu 🤣.. Kad legend ni, dah 10 tahun aku tinggalkan game ni , umur pun dah 22 thn … Trade mark Uno card, Uno game..

  11. Kak kawan saya kata kalau letak 0 tu boleh tukar dengan player lain, betul ke?

  12. Buli main lap lap fu kaini…whahahaha

  13. Terjumpa video ni.. Akak x main.. TAPII, Anak akak nk main ni.. akak xpandai.. Tq for this sharing..

Leave a Reply

Your email address will not be published.